KVL by KENVELO: ГРАДСКО JOMO – Autumn-Winter 2019/2020

 След като светът преживя FOMO – Страхът от изолация и пропускане на случващото се – идва нова философия, която извежда точно в обратната посока. JOMO – Joy of Missing Out – насладата да се обсърнете към себе си, присъствието Ви в това, което правите, желанието да оставите телефона надалеч и просто да се отдадете на живота си.

Дните Ви ще бъдат по-заети, но по-ефективни, а Вашите моменти – по-вкусни. Вашите тоалети, подбрани с лекота от гардероба, също ще говорят за Вас и ще предадат това ново отношение, изпълнено с харизма.

ДАМСКА КОЛЕКЦИЯ

Вече представена в KVL магазините в страната, първата част от колекцията прави преход към есента и залага на леки облекла, подходящи за този период. Подходящи рокли за съчетаване с тънки якета, дънки и ефектни панталони с модерна линия, в комбинация с леки суичъри и елегантни ежедневни ризи.

JOMO-емоциите са предадени с бохемски фрагменти, пълни с женственост, като рокли с флорални принтове, конусовидни дънкови поли, подходящи през целия ден, и леки градски облекла.

Градски JOMO-елементи от качествени материали, предаващи традицията на KVL BY KENVELO и насочени в различни стилистични направления: елегантно-ежедневни, спортен шик, подходящи университета, училището или офиса.

Тънките якета са ключов елемент от есенната колекция, подходящи са за комбиниране дори със семпли блузи или ризи. В долната част възможностите са неограничени, в зависимост от ангажиментите Ви през деня: прави поли, текстил, райе – за ефектна визия в бизнес стил. Подсигурете се и със „скини“ дънки или прави панталони за по-небрежни поводи.

Цветовата палитра акцентира върху студените есенни нюанси – сиво, синьо,както и червено, всички те „стоплени“ с флорални мотиви, райета или принтове на сърца.

Дънките – както всеки сезон – заемат важна част от колекцията на KVL BY KENVELO. С различни кройки – прави, слим или „бойфренд“, и в различни нюанси, KVL дънките отново са емблематична част на нашата колекция.

МЪЖКА КОЛЕКЦИЯ

Ако нямате намерение да изневерявате на своя мъжествен стил, няма никакъв проблем. KVL BY KENVELO остава верен на класическия си стил, с който сте свикнали. Нещо повече – URBAN JOMO може да бъде мярката за това, че не се интересувате от модните тенденции. Необходимо е само периодично да подменяте износените дрехи през няколко сезона.

За любителите на ризите – предлагаме ви модели с прави линии, дискретни щампи, идеални за съчетаване с леки пуловери.

Ако поло-блузите са сред любимите ви, тогава можете да избирате сред модели в различни цветови комбинации.

През този нов сезон KVL предлага серия от перфектни ежедневни облекла, като градският авантюризъм е прикрит в лекотата на ежедневните и елегантно-ежедневните облекла.

Голяма част от колекцията включва якета, стилни ежедневни панталони от леки материи, ризи със семпли текстури и цветове, които се допълват  перфектно от тениски с принтове. Функционалните елементи в колекцията са водещи: якета от еко кожа или от изкуствена кожа, суичъри и блузи в различни цветове.

Денимът също покрива изцяло Вашите нужди от дънки. Средна талия, права или тясна линия. Цветовете – различни нюанси на синьо за по-лесен избор на цялостната цветова комбинация на облеклото.