KVL от KENVELO: БЯГСТВО ОТ ГРАДА есен-зима 2017/2018

Аларма – отложена – “още 5 минути” – трафик – напрежение – “краен срок днес!”! Не, това не е сцена от филм, това е хаосът на ежедневието, пред което всички сме изправени. Ето защо предизвикателството на KVL за есенно-зимния сезон 2017/2018 идва с  мотото БЯГСТВО ОТ ГРАДА и с послание за едно по-позитивно отношение към всичко в нашето ежедневие. Да започнем деня си с положителна нагласа и да допълним това послание към околния свят с облеклото, което сме избрали. Дрехи с история, в които да откриете спомени. Любимите дънки, новата риза, финия пуловер и готиното яке – „Може да е хладно вечерта, когато ще се виждам с приятелите ми“. или „Новата пола и блузата, която толкова отива на очите ми“ – за срещата в киното с най-готиния пич от последното парти.

Д А М С К А  К О Л Е К Ц И Я

Първата част от колекцията представя прехода от лятото към есента и залага на удобни облекла, които позволяват на дамите да се чувстват едновременно модерни и достатъчно комфортно в ежедневните си занимания.  БЯГСТВО ОТ ГРАДА – блузи с изчистени линии, меки материали и цветове, деним и комбинации с екокожа, дрехи с разнообразни стилистични решения: пънк, колежански стил, скандинавски минимализъм. Карираните ризи се превръщат в ключови елемент и – според стилистите на KVL от KENVELO – се носят с поли от екокожа, джинсови поли – за пънк визия, или с индигови дънки – в колежански стил.

Интересни за този сезон са кройките на дамските облекла. Дизайнерите ни предлагат решения в модернистичен стил с отвори на раменете, които придават чувственост дори на базовите модели. Якетата, блейзерите и бомбърите са есенцията на колекцията – заради тяхната функционалност, а и заради разнообразието, в което се предлагат. Блейзери от различни материи и в различни кройки – за жени с различни стилови предпочитания – от ежедневния практичен до елегантния. Якета от плат и от екокожа, предназначени за динамичните дами с изразен  собствен стил. Всичко това – за едно успешно БЯГСТВО ОТ ГРАДА. Важен елемент от тази колекция е роклята – дрехата, която със своето качество и комфорт подсилва красотата на женския силует.

М Ъ Ж К А   К О Л Е К Ц И Я

През новия сезон KVL предлага серия от перфектни облекла за хаоса на градския живот, където модерният стил в ежедневието е от особена важност. За целта голяма част от колекцията е заета от якета, практични панталони от свободни материи, едноцветни ризи от семпли тъкани. Ще останете приятно изненадани от качеството на материалите – водещ акцент за продуктите на марката.

Ежедневната линия е силно застъпена в шумната зона на градското бягство,  функционалните елементи от колекцията са водещи: жилетки, бомбър-якета в ярки цветове, памучни суичъри и блузи. Облекла за всеки ден и за всеки повод – перфектно решение за офиса, за училището или за уикенд бягство. Удобни панталони, дънки с класически кройки и в различни нюанси на синьо, задължителните тениски и леки блузи – всички те ви подсказват комбинации и решения, с които да направите ежедневните си утринни избори по-лесни и приятни.