KVL by KENVELO: Пролет / лято 2019

Казват, че лятото е състояние на духа и ние сме напълно съгласни. За тези, които мечтаят за морски вълни, пясъци и танци от изгрев до залез. Колекция Пролет / лято ’19 на KVL by KENVELO е едно подсещане за Вас – лятото наближава, време е да се подготвите.

ДАМСКА КОЛЕКЦИЯ

Пролетно-лятната колекция KVL by KENVELO ’19 се състои от леки облекла, които позволяват на жената да се чувства стилно и комфортно, с витаещо във въздуха ваканционно настроение. За прехода от по-плътни към тънки облекла са предложени леки якета в множество цветове, жилетки и фини пуловери – всички подвластни на пролетния сезон.

Тънкките дънки и дънковите ризи също си проправят път, предсказвайки идващата ваканционна пъстрота. Дните са по-дълги и елегантните ежедневни тоалети трябва да са подходящи както за офиса или за училището, така и за разпускащите вечери. Предложенията са: бяла или тъмна раирана блуза, жилетка с нотка на френски шик, комбиниращи се с перфектни дънки в един чисто парижки стил.

Полите също имат своето заслужено място в колекцията – предложени в различни стилове – от спортни, в комбинация с блуза, до елегантниге ежедневни модели – за тези, които всеки път обмислят дали да предпочетат кецовете пред високите токчета.

Вакационната тема е представена с водещите морски цветове – бяло в изобилие, различни нюанси на синьо, червени акценти. Ключовите елементи се характеризират със своята лекота – ризи, дънкови рокли, удобни панталони.

Както винаги, лайтмотивът на колекцията е денимът – множество сини тонове, напомнящи за морето, лекота на тъкани и кройки, даващи така търсената свобода. Проектирани за всеки силует, облеклата на KVL by KENVELO подчертават линията и оформят женското тяло.

МЪЖКА КОЛЕКЦИЯ

Когато говорим за сърфисти си представяме мъже по шорти и потник, танцуващи върху вълните.  Чувството за свобода и лекотата на движението, които можете да упочувствате. KVL by KENVELO Ви дава шанс и Ви призовава да запазите тази лекота през цялата година.

Дънки с перфектни кройки, които прилягат към тялото и са идеални за динамичния начин на живот, поло-блузи с емблеми, ризи с дълъг ръкав и дискретни щампи, разчупващи класическия офис стил.

Тънките якета са звездата в първата част на сезона. Те ще допълнят и завършат по идеален начин комбинацията панталон + риза. Нашият съвет: носете ги с навити ръкави, за да сте готови за действие. Така е по-стилно!

Елегантните ежедневни панталони също са задължителен елемент – удачна опция за случаите, когато любимите ви дънки са неподходящи. Ако ги подвиете леко и комбинирате с чифт маратонки, те ще са в основата на Вашата впечатляваща визия.