KVL by KENVELO: ДРЕВЕН МОРЕПЛАВАТЕЛ Колекция пролет/лято 2018

 Бели платна, морско синьо, дълбоки води, стъпки по пясъка, аромат на бриз и плясък на вълни. Това не е репортаж на живо от ваканцията ни – просто я сънуваме с отворени очи, благодарение на KVL колекцията пролет/лято 2018 на KENVELO. Успокойте ваканционните си страсти с новата ни колекция, вдъхновена от морето, и се оставете в прегръдките на бриза.

Д А М С К А  К О Л Е К Ц И Я

Първата част на колекцията, която вече е в магазините, дава плавния преход между зимата и пролетта с така необходимите ни леки якета, жилетки, тънки суичъри, пуловери и превърналите се в класика дънки. Сезонните тенденции следват морското вдъхновение, а цветовата палитра е основен елемент в оформянето на летния пейзаж. Колекцията KVL by KENVELO се състои от практични облекла, които позволяват на жената да се чувства едновременно стилно и комфортно, придавайки ѝ лекотата и чара на ваканционното настроение. Класическият морски стил е внесен с раирани блузи, цветни петна, разнобразни нюанси на деним и раирани жилетки с ярки, контрастни цветове.

Ризите са ключов елемент, който пренася настроението от морския бряг в градското ежедневие. Предлагат се в различни кройки и десени: фигурални мотиви, женствено навити ръкави, разнообразни карета или – в другата крайност – флорални мотиви върху деним. И тъй като морето и вятърът са постоянни спътници, помощните артикули са изключително важни: леки якета и раирани жилетки в голямо цветово разнообразие – от неутралните нюанси до най-интензивно оранжево. Цялата колекция изглежда завършено обединена от линията на денима – множеството сини тонове, напомнящи за морето и за разнообразните му нюанси. Всеки силует от KVL by KENVELO прегръща тялото и подчертава формите на  женската фигура.

М Ъ Ж К А   К О Л Е К Ц И Я

Изключително мъжката тема за Древния мореплавател експлоатира морето и морския бряг чрез комбинация от специфични материи и цветове. С настъпването на пролетта KVL от KENVELO предлага серия от перфектни облекла за активен живот, в които функционалността е в съвършена симбиоза с небрежните акценти на мъжествения стил.

„Небрежност“ е ключовата дума, която съчетава в новата колекция денима, практичните блузи, меките панталони от леки тъкани и едноцветните ризи от семпли материи. Това, което ще ви изненада приятно през този сезон, е качеството на материалите, което се превръща в основен фокус на марката.